Door naar content

Velier Royal Navy Tiger Shark nu al favoriet onder de rumliefhebbers!

18 april 2019
Velier Royal Navy Tiger Shark nu al favoriet onder de rumliefhebbers

Velier Royal Navy Tiger Shark nu al favoriet onder de rumliefhebbers!

OLDENZAAL - Donderdag 18 april 2019 Alles wat er gebeurt rondom het woord Velier, trekt automatisch de aandacht in de rum wereld. Tiger Shark, de nieuwe rum in de Velier Royal Navy reeks, is het resultaat van 40 jaar ervaring van Luca Gargano, de eigenaar van Velier. Velier is een familiebedrijf, waar ze geloven in onafhankelijke handel op basis van sterke en menselijke relaties. Kwaliteit is dan ook de drijfveer in alles wat ze doen.
Velier Royal Navy Tiger Shark
De Velier Royal Navy Tiger Shark is een blend van verschillende distilleerderijen uit Brits-West-IndiΓ«. Deze pure vatted rum bestaat exclusief uit pott still rums welke in de tropen worden gerijpt in ex-bourbon vaten. Met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar is deze complexe en krachtige blend gebotteld op 57.18%: een ode aan de Britse Marine.
Smaakprofiel
Geur: Pittige toetsen van bakbanaan, amandel en nootmuskaat. Smaak: Vanille, gekonfijte sinaasappel, citrusvruchten en irisbloemen. Afdronk: Delicate en lange afdronk met toetsen van zoethout, chocolade, en kruiden. 112475 VELIER Royal Navy Tigershark 13YO 0,70ltr De allocatie verloopt alleen via de Verkoop Buitendienst van De Monnik Dranken. De verwachting is dat wij vanaf week 20 kunnen uitleveren en vanzelfsprekend geldt; OP = OP! 112475 VELIER Royal Navy Tigershark 13YO
Back to top