Door naar content

Huwelijk Niek Heerink en Korien Burink

04 juni 2019
Huwelijk Niek Heerink en Korien Burink

Huwelijk Niek Heerink en Korien Burink

OOTMARSUM - Vrijdag 31 mei mei 2019 Vrijdag 31 mei 2019 is onze collega Niek Heerink in het huwelijk getreden met zijn vriendin Korien Burink. Niek is bij De Monnik Dranken werkzaam als administratief medewerker.
Huwelijksplechtigheid Gasterij Oatmössche
Om 14.00 uur vond de huwelijksplechtigheid, in het bijzijn van hun kinderen Jort en Lauren, plaats in de tuin van Gasterij Oatmössche te Ootmarsum. Traditiegetrouw gaf een aantal collega´s acte de présence en werd er een erehaag van Grolsch vaten voorzien van vlaggetjes en ballonnen voor de ingang opgesteld. Toen het bruidspaar de erehaag passeerde werd hen een glas bubbels aangeboden. Huwelijk Niek Heerink en Korien Burink
Café de Poort
's Avonds ging het gezelschap naar de feestlocatie; Café de Poort in Ootmarsum waar het feest om 20.30 uur los barstte. Hierbij waren enkele naaste Monnik collega’s van Niek uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje en onder muzikale begeleiding van The Pianohouse werd het een mooie avond waarbij de nodige voetjes van de dansvloer gingen. Wij wensen Niek en Korien samen heel veel geluk en gezondheid toe.
Back to top