Door naar content

Hayman's of London Gin komt met limited edition!

20 mei 2019
Hayman's of London Gin komt met limited edition

Hayman's of London Gin komt met limited edition!

OLDENZAAL – Maandag 20 mei 2019 Gin liefhebbers opgelet! De nieuwste toevoeging aan het prachtige assortiment van Hayman’s is de Hayman’s True English Gin Liqueur. 111142 | HAYMAN'S Gin Liqueur Limited Edition 0,70 ltr.
Hayman's Gin
Hayman's heeft al meer dan 150 jaar ervaring in de gin industrie. En is bovendien één van de weinige gin producenten die ook daadwerkelijk in Londen is gevestigd. Over de kwaliteit van Hayman's valt derhalve niet te twisten. Al jaren onderscheiden ze zich in de gin wereld op het gebied van historie en authenticiteit.
Hayman's Gin Liqueur Limited Edition
De nieuwe Hayman’s True English Gin Liqueur kan dan ook worden beschreven als verfrissend soepel en enorm veelzijdig. Deze gin is gedistilleerd in een single batch en beschikbaar in gelimiteerde volumes: een pareltje voor de gin liefhebber! De perfect gebalanceerde botanicals creëren een verrassend en tegelijkertijd ook traditioneel gin karakter. De smaak van citrusvruchten en een hint van natuurlijke suikers roepen associaties op welke moeten denken aan een likeur. Heerlijk met wat ijs en een schijfje verse sinaasappel voor een verfrissend en zomers drankje!
Notities
- Gebotteld op 40% vol. - Neus: Helder en krachtige jeneverbes met frisse citrus aroma’s. - Smaak: Vol en royaal met een explosie van sappige sinaasappel. - Afdronk: Lang en genuanceerd met sappige citroen, welke de weg leiden naar een kruidige finish met een aanhoudende zoetheid. - OP=OP!
Allocatie
De allocatie verloopt alleen via de Verkoop Buitendienst van De Monnik Dranken. De verwachting is dat wij vanaf week 23 – 2019 kunnen uitleveren.  
Back to top