Door naar content

Francoli breidt range uit met geweldige Cask Finishes!

07 oktober 2019

Francoli breidt range uit met geweldige Cask Finishes!

OLDENZAAL– Maandag 7 oktober 2019 Sinds 1875 hebben vier generaties van de familie Francoli hun kennis over de productie van grappa doorgegeven en ontwikkeld. Hierdoor staan ze wereldwijd bekend als producent van de meest verfijnde Italiaanse grappa’s.
Vakmanschap
Traditioneel vakmanschap in combinatie met moderne technologieën hebben geleid tot een prachtige nieuwe reeks van vatgerijpte grappa’s. Een geweldige must-have voor de grappa liefhebber!
Finish
De grappa’s worden eerst gerijpt op Frans eiken, waarna het rijpingsproces wordt voltooid op vaten welke eerder zijn gebruikt voor barolo, port, bourbon en sherry. Deze extra rijping verrijkt het individuele karakter van de grappa.
Verpakking
De fraaie verpakking is een ode aan de wereld van verfijnde distillatie. De dop symboliseert hierbij het koper van de ketel en het label (gemaakt van echt hout) reflecteert de vaten waar deze grappa’s lange tijd in hebben doorgebracht. 117730 FRANCOLI Grappa Barolo Cask Finish 0,50 ltr 117731 FRANCOLI Grappa Porto Cask Finish 0,50 ltr 117732 FRANCOLI Grappa Bourbon Cask Finish 0,50 ltr 117733 FRANCOLI Grappa Sherry Cask Finish 0,50 ltr Vanaf heden verkrijgbaar bij De Monnik Dranken!
Back to top