Door naar content
Uitgelicht
Unique taste

Spirits

Geniet van het moment

De Monnik Dranken importeert vanuit verschillende landen en continenten bekende drankmerken. Wij zijn hierbij altijd op zoek naar merken, die iets toevoegen aan ons assortiment en daarnaast passen bij de filosofie van ons familiebedrijf.

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Contact

Frans geeft je graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Frans deze beantwoorden!

Spiritnieuws

GlenAllachie in de prijzen op World Whiskies Awards 2020

OLDENZAAL – Maandag 2 maart 2020 In Londen werd het GlenAllachie van Billy Walker tijdens de World Whiskies Awards in maar liefst 3 categorieën tot winnaar verkozen. Deze awards worden georganiseerd door het Whisky Magazine en is één van de meest prestigieuze competities ter wereld.
Lees het hele bericht

Gewijzigd expeditieschema feestdagen voorjaar 2020

OLDENZAAL – Woensdag 26 februari 2020 Om u gedurende de feestdagen in het voorjaar van 2020 optimaal van dienst te zijn, willen we u verzoeken met onderstaand expeditie-schema rekening te houden. Voor alle niet vermelde dagen vragen we u vriendelijk om uw bestelling vroegtijdig aan ons door te geven.
Lees het hele bericht

Bezoek Hoogheden Kadolster bij De Monnik Dranken & Carnavalstour 2020

Op Rosenmontag 24 februari 2020 hebben we voor de 20e keer, onze inmiddels bekende en gewaardeerde Grolsch & De Monnik Carnavalstour gehouden.
Lees het hele bericht

Big Peat heeft Oranjekoorts!

We zijn er weer bij! Bij het EK in 2016 en WK in 2018 moesten we vanaf de zijlijn toekijken, maar gelukkig heeft het Nederlandse voetbalelftal zich wel geplaatst voor het EK 2020!
Lees het hele bericht

Nieuwe goudkoorts in Nijverdal dankzij Exceptional Single Casks

HELLENDOORN – Vrijdag 21 februari 2020 Wijn & Whiskyhuis Nijverdal is een begrip in Nijverdal en omgeving. Dat bleek maar weer tijdens de whiskyproeverij die Martijn en Erica Alberts op vrijdag 21 februari organiseerden, bij Zalencentrum In de Tonne in Hellendoorn. Ruim 50 whiskyliefhebbers togen naar de Dorpsstraat 66, om hier een mooie whiskyavond te beleven.
Lees het hele bericht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top