Door naar content
Calvados Morin

Calvados Morin

Calvados Morin werd opgericht in 1889, en is gevestigd in Ivry-la-Bataille, Normandië, zo’n 80 km ten westen van Parijs. Het familie bedrijf Morin is beroemd om de productie van hun top kwaliteit calvados.

De rijping

De eerste rijping van het appeldistillaat vindt bovengronds plaats in kleine Limousin eiken vaten; de rijping van de jonge calvados wordt hier door gestimuleerd. De tweede rijping na zo’n 5 jaar vindt verder plaats in de ondergrondse kelders; bij de hoge vochtigheid en lage, constante temperatuur ontwikkelt zich een perfecte balans en krijgt het zijn elegante karakter.

Website: https://www.calvadosmorin.com/

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top