Door naar content
Giori Grappa

Giori Grappa

Het Italiaanse bedrijf Giori Distillati Trentini werd in 1946 door Ferruccio Giori opgericht, vanuit een passie voor het handwerk ambacht en professionaliteit. Samen met zijn vrouw Oretta heeft hij daarmee de basis gelegd voor een solide toekomst van het huidige Giori Distillati Trentini. Giori wordt beschouwd als een gerenommeerde Italiaanse distillateur van mooie grappa’s, limoncello’s en overige Italiaanse specialiteiten.

Morena & Mauro

In het begin van de jaren 70, na het toetreden van de twee kinderen Morena en Mauro, werd de horizon verder verbreed, aan de ene kant werd het hart van het bedrijf versterkt en aan de andere kant kwam er een internationale doorbraak. Wat bleef was de passie, de creativiteit en de professionaliteit, waar hun ouders reeds de basis voor hadden gelegd.

Nieuwe ideeën en inzichten

In de jaren 90 kreeg het bedrijf opnieuw een impuls, door het toetreden van de kleinkinderen Marella, Alessandro en Ruffo, ook zij namen weer nieuwe ideeën en inzichten mee. Omgeven door eigen wijngaarden en fruitbomen met als natuurlijke grens de bergen, probeert Giori de producten en basisingrediënten zo dicht mogelijk bij huis te halen. Steeds wordt er gezocht naar mogelijkheden tot verbetering en vernieuwing, maar wel altijd verankert in de waarden en tradities van oudsher. Giori biedt niet zomaar een product, maar één met een eigen geschiedenis! Niet zomaar een product, maar één ontstaan uit een eigen kijk op het leven! Niet zomaar een product, maar één die gemaakt is met passie en aandacht.

Website: http://www.gioridistillati.it/

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top