Door naar content
Dooley's Cream Liqueur

Dooley’s Cream Liqueur

Dooley’s Cream Liqueur is in handen van Waldemar Behn. Een Duits familiebedrijf, opgericht in 1892. Het bedrijf wordt geleid door de vierde generatie en is nog steeds volledig onafhankelijk. Waldemar Behn staat bekend om zijn creatieve en innovatieve merken met een uniek karakter.

Dooley’s Original Toffee Cream Liqueur

Dooley’s Original Toffee Cream Liqueur heeft geleidelijk aan tussen de bekende creamlikeuren in Nederland een vaste plaats ingenomen. Het succes van Dooley’s Original Toffee Cream Liqueur is de onweerstaanbaar heerlijke smaak. De toffee cream likeur is het resultaat van twee componenten, die over de hele wereld zeer populair zijn: toffee karamel en vodka.

Dooley’s Espresso Cream Liqueur

De eerste creamlikeur die mannen ook graag drinken! Voor die mensen die van een wat sterkere smaak houden is er de Dooley’s Espresso Cream Liqueur variant. Deze mooie digestief met pit wordt gemaakt op basis van vodka, en door de toevoeging van echte espresso wordt een heerlijke aromatische creamlikeur verkregen, die je moet proeven.

Dooley’s White Chocolate Cream Liqueur

Deze eigenzinnige likeur is een unieke mix van heerlijke Nederlandse room, Zwitserse witte chocolade en rode wilde bessen. Je proeft eerst de smeltende witte chocolade, daarna de hints van bessen.

Dooley’s Tropical Fruits Cream Liqueur

Een magistrale mix van de lekkerste Nederlandse room, tropische fruit extracten en wodka. Je proeft de frisheid van tropische vruchten, gecomplementeerd door de zachte zoetheid van room. Heerlijk over crushed ijs of als basis voor menig fruitige cocktail.

Website: https://www.dooleystoffee.com/

Website: https://www.behn.de/

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top