Door naar content
Opal Sambuca

Distillerie Francoli

Distillerie Francoli, de distillateur van Opal Sambuca is gevestigd in Ghemme in het noorden van Italië en is opgericht door Luigi Francoli. Het bedrijf is nog steeds in het bezit van de familie. Het alom gerespecteerde familiebedrijf is één van de bekendste makers van de mooiste grappas en likeuren van Italië. De range van Opal bestaat uit drie verschillende varianten: nera, bianco en rossa.

Opal Nera

Opal Nera is een premium zwarte sambuca op basis van natuurlijke ingrediënten zoals steranijs, groene anijs, limoen en vlierbessen. Aan deze vlierbessen dankt de Opal Nera de zwarte kleur. Opal Nera heeft een heerlijk zachte anijs- en limoensmaak. Sinds de introductie van Opal Nera in 1989, is het een wereldwijd succes geworden.

Opal Bianca

Deze witte,stijlvolle, zachte en onweerstaanbare sambuca met tonen van citroen en anijs kan puur, over ijs, bij de koffie of als aperitief gedronken worden. Opal Bianca is momenteel marktleider in 7 verschillende landen en wordt gezien als een toegankelijke sambuca.

Opal Rossa

Een Stijlvolle, zachte, verfrissende sambuca met de intense smaak van kersen en een hint van anijs. Opal Rossa is het lekkerste puur, over ijs, of combineer het met uw favoriete energiedrank.

Website: https://www.francoli.it/ & http://www.opalnera.com/

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top