Door naar content
Uitgelicht


Assortiment

WORLD WIDE

Kaart aan het laden

Phebus Malbec
Phebus Malbec

De robijnrode wijn heeft een mooie paarse weerschijn. De neus van deze malbec heeft veel donker fruit waarbij je ook zoethout kunt herkennen. De smaak is vol en explosief waarbij kruidigheid en donker fruit zeer herkenbaar zijn.

Media

Wijnkenner

Lees elk kwartaal over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn, achtergrond verhalen, interviews en recepten. Laat u inspireren en vraag hier het magazine aan.

Contact

Robert geeft u graag advies

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Dan kan Robert deze beantwoorden!

Cases

Art of Drinks

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.

Caseoverzicht

Nieuws

Monnik Wine Experience 2020, save the date!

Monnik Wine Experience 2020, save the date!

OLDENZAAL – Maandag 10 februari 2020 Misschien dat we u vorig jaar op Paleis Soestdijk mochten verwelkomen. Een koninklijke locatie, passend bij het predicaat koninklijk, dat wij mochten ontvangen. Dit jaar komt een aantal producenten van De Monnik Dranken op televisie. Daarom vinden wij het gepast om u op het Mediapark in Hilversum te ontvangen.

Nieuwsoverzicht

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief

Ik heb interesse in de volgende onderwerpen:
Back to top