Door naar content

Groothandel

Onze omvangrijke klantenkring bestaat onder andere uit groothandels, supermarkten, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren, speciaalzaken en horecagelegenheden in heel Nederland. Naast eigen importmerken, leveren we ook alle A-merken zoals Bacardi, Smirnoff, Coca-Cola en nog veel meer. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Koninklijke service voor iedereen

Wat kunnen wij betekenen binnen uw branche?

Retail

Wij distribueren op wekelijkse basis naar ongeveer 1.000 slijterijen en wijnhandelaren in Nederland.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Regionaal

Binnen een afgebakend Twents rayon verzorgen wij de bevoorrading van horeca, instellingen, verenigingen en overige grootverbruikers.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Horeca Nationaal

De nationale distributie van onze (eigen) merken naar de horecabedrijven, gaat via de reguliere groothandelsorganisaties.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden?

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Cases

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Record aantal bezoekers bij Monnik Wine Experience op Paleis Soestdijk

Enkele jaren geleden werd het wijnassortiment fors uitgebreid. Daardoor ontstond het idee om middels een heuse ‘Wine Experience’ onze klanten kennis te laten maken met deze mooie en exclusieve wijnen. De eerste twee edities van dit evenement vonden plaats bij Slot Zeist. Weliswaar een prachtige locatie, maar gezien de vele positieve ontwikkelingen die ons bedrijf het afgelopen jaar heeft doorgemaakt vonden we dat de tijd rijp was voor een geheel nieuwe locatie.
Lees het hele bericht

Logistiek

Met een wagenpark bestaande uit 13 vrachtwagens, houden we de distributie voor het grootste gedeelte in eigen hand. Zo kunnen wij goed inspringen op uw vraag, denken we graag met u mee en houden we onze servicegraad hoog.

Back to top