Door naar content

Exclusieve importeur voor merken

De Monnik Dranken is importeur op het gebied van wijn en gedistilleerd. Deze dranken importeren we uit diverse landen en continenten. Al jaren zijn wij thuis in de wereld van drankimport en werken we nauw samen met onze buitenlandse principalen, op het gebied van marketing en distributie.

We zijn de trotse exclusieve importeur en distributeur in Nederland van diverse kwaliteitswijnhuizen. Denk o.a. aan Osborne Sherry (Spanje), Viña Ventisquero, (Chili), Los Vascos (Chili) Domaines Barons de Rothschild Lafite (Frankrijk), Dopff au Moulin (Frankrijk), Sartori di Verona (Italië), Alvi’s Drift (Zuid Afrika) en Carlo Pellegrino (Italië).

Naast de exclusieve import en distributie van wijnhuizen, werken we ook exclusief voor Nederland met diverse likeuren en gedistilleerd merken. Voorbeelden zijn: Kavalan Whisky, Glengoyne Whisky, Loch Lomond Whisky, Glen Scotia Whisky, Douglas Laing, Buffalo Trace Bourbon, Hayman’s Gin, Nordes Gin, Pravda Vodka, El Dorado Rum, Yeni Raki, Filliers, Fireball, WKD en Kleiner Feigling.

Merkenbouwer

Wij houden ons op pionierende wijze bezig met het vercommercialiseren van merken, op exclusieve basis voor de Nederlandse markt. Daarbij zoeken wij naar kwalitatief onderscheidende producten. Daarmee kunnen onze afnemers het verschil maken en zich anders profileren dan de concurrentie.

Beste bartenders ter wereld waarderen import merken De Monnik Dranken

Drinks International onderzoekt jaarlijks welke merken het meest trendy zijn in de internationale bartender scene. Het onderzoek is gehouden onder bareigenaren, hoofd bartenders en barmanagers van de 109 meest exclusieve high-end bars ter wereld. Het rapport geniet dan ook een uitstekende reputatie in de drankenindustrie.
Lees het hele bericht

Horecava 2020, een goed begin van het jaar voor De Monnik Dranken!

AMSTERDAM – 13 t/m 16 januari 2020 Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vond de 64ste editie van de Horecava -de grootste en meest toonaangevende horecavakbeurs van Nederland- plaats. Voor De Monnik Dranken was het de 27e editie en vanzelfsprekend waren wij wederom goed vertegenwoordigd met een vernieuwde stand in de RAI te Amsterdam.
Lees het hele bericht

Veel belangstelling voor spirits De Monnik Dranken op Perfect Serve Barshow 2019

Op 21 en 22 mei vond de 6e editie van de Perfect Serve Barshow plaats. Het Westerpark in Amsterdam was twee dagen lang ‘the place to be’ voor horecaprofessionals, cocktailliefhebbers en thuisbartenders. Zij komen naar Amsterdam voor hun jaarlijkse shot aan inspiratie en kennis. Voor zowel de consument als de pro vormen de seminars, tastings en het bezoeken van de vele stands dé perfecte cocktail van entertainment en educatie.
Lees het hele bericht

Geslaagde jubileumeditie van 20ste International Whisky Festival Den Haag!

In het weekend van 15 t/m 17 november 2019 vond in de Grote Kerk in Den Haag alweer de 20e editie van het International Whisky Festival plaats. Het festival werd in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky en is heden ten dage uitgegroeid tot een evenement waarbij meer dan 6.000 bezoekers, verspreid over vijf sessies, genieten van honderden verschillende levenswateren!
Lees het hele bericht

Record aantal bezoekers bij Monnik Wine Experience op Paleis Soestdijk

Enkele jaren geleden werd het wijnassortiment fors uitgebreid. Daardoor ontstond het idee om middels een heuse ‘Wine Experience’ onze klanten kennis te laten maken met deze mooie en exclusieve wijnen. De eerste twee edities van dit evenement vonden plaats bij Slot Zeist. Weliswaar een prachtige locatie, maar gezien de vele positieve ontwikkelingen die ons bedrijf het afgelopen jaar heeft doorgemaakt vonden we dat de tijd rijp was voor een geheel nieuwe locatie.
Lees het hele bericht

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan klaar voor u.

Back to top