Door naar content

Over dit product

Weizenkorn met biologisch keurmerk.
Biologische tarwe wordt d.m.v. een volmaakt brandproces tot een puur en mild distillaat veredeld. Deze Weizenkorn kenmerkt zich door zijn subtiel aroma van graan en zijn bijzondere zachtheid.

Het Duitse familiebedrijf, distilleerderij Dwersteg, maakt al sinds 1882 likeuren en gedistilleerde dranken. Na jaren waarin diverse personele wisselingen en productontwikkelingen plaatsvonden, werd in 1996 door Dwersteg als 1 van de eersten van de wereld, likeuren uit biologische en fairtrade grondstoffen geintroduceerd: de artikelserie Dwersteg Organic. In de daaropvolgende jaren weten steeds meer koks en bedrijven deze biologische likeuren te vinden als biologische basis voor een goed eindproduct, en vallen de likeuren meermalen in de prijzen.

De familie Teriete, de huidige eigenaren van Dwersteg hanteren bij hun productie en handelswijze het principe om zo gezond, zo zuiver, en zo lekker mogelijke likeuren te maken en daarbij het ecosysteem zo min mogelijk te belasten. Er worden dus ook geen zoetstoffen, stabilisatoren, synthetische kleur, conserveringsmiddelen of smaakversterkers gebruikt.
Naast deze eigen productie zoekt en importeert de familie Teriete wereldwijd gelijkgestemde artikelen om deze vervolgens toe te voegen aan hun eigen assortiment.
zie ook: www.biosiegel.de

Land van herkomst Duitsland Alcohol 32.0 Subgroep Jonge Jenever
Producent Dwersteg jun.GmbH & Co KG Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top