Door naar content

Retail

Wij distribueren op wekelijkse basis naar ongeveer +/- 1.000 slijterijen en wijnhandelaren in Nederland. Daarnaast doen wij zaken met kaasspeciaalzaken, supermarkten, Cash&Carry bedrijven en overige retailorganisaties.

Slijterij & Wijnhandel

Een slijterij of wijnhandel kan zich aansluiten bij een slijtersorganisatie. De Monnik Dranken heeft bijvoorbeeld een zakelijke relatie met, in willekeurige volgorde, de volgende slijtersformules; Mitra, ΓΊw topSlijter, De Wijnproevers en De wereld van Dranken.

Slijters Promotie Plan

Bent u als slijter niet aangesloten bij een slijtersorganisatie? Dan bieden wij de gelegenheid om deel te nemen aan het Slijters Promotie Plan (SPP). Zo krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om middels acties en folders te communiceren naar de consument.

Bestelproces
1
Bestellen
2
Verzending
  • Vaste Afleverdagen
  • Persoonlijke Benadering
  • Eigen Transport
  • Vaste Logistieke Partner
  • Vaste Chauffeurs
3
Facturatie
  • Post
  • EDI

Leveringsvoorwaarden

Hieronder kunt u leveringsvoorwaarden van De Monnik Dranken downloaden.

Download leveringsvoorwaarden

Β 

Art of Drinks

De Monnik Dranken (DMD) maakte onlangs bekend een nieuw live platform op drankgebied te ontwikkelen. Voor dit nieuwe platform, genaamd The Art of Drinks, heeft DMD de samenwerking gezocht met Albert van Beeck Calkoen, die als partner en directeur de ontwikkeling van dit platform gestalte gaat geven.
Lees het hele bericht

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Media

Monnik Magazine

Lees iedere 2 maanden over de nieuwste trends, acties en ontwikkelingen van De Monnik Dranken, haar leveranciers, klanten en werknemers.Β Laat u inspireren en vraag hier het Monnik Magazine aan.

Back to top